Skip to main content
Startupy

Pár slov zakladatele Bikeflipu

Sdílejte článek

Nedávno se nám dostalo několik slov chvály přímo od jednoho ze zakladatelů úspěšného startupu Bikeflip. Co o projektu řekl Andrea Maranelli a jak taková tvorba projektu vypadá ze strany zakladatele? 
„Jmenuji se Andrea Maranelli a jsem spoluzakladatel a CEO Bikeflipu - tržistě kol a příslušenství. Založili jsme jej společně s Fabio Wibmerem a Nicolai Holderem. Bikeflip vznikl v roce 2021 a tehdy jsme opravdu neměli ani ponětí o tom, jak se vyvíjí software. Proto jsme si našli firmu Pixelmate a rozhodli se s nimi začít spolupracovat. Při spolupráci s Pixelmate jsme nenarazili na jeden jediný zádrhel i přes to, že jsme projekt vytvářeli v době COVIDu. 
S jejich know-how jsme byli schopni vzít naše velké myšlenky a následně je přeměnit v software. Musím říct, že to dopadlo velmi dobře a byli jsme společně schopni vytvořit přesně to, co jsme měli na mysli. Bikeflip jede online už přes rok a jsme s výsledkem opravdu spokojení. Dosáhli jsme každého cíle, který jsme chtěli a získali v platformě přes 10 000 zalistovaných kol. 
Nemůžeme se dočkat toho, kam platforma poroste v dalších měsících a letech. Tvorba startupu zní opravdu jako cool věc, a ono to cool věc opravdu je, ale je to rozhodně výzva. Myslete na svůj cíl, soustřeďte se na něj a zvládnete to. :)

Na celou recenzi můžete kouknout na YouTube

Znáte Bikeflip? Zatím jede projekt v zahraničí, ale třeba se jednou dočkáme i u nás. :) 

Máte také nějaký nápad na aplikaci? Napište a probereme to spolu.

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s ostatními

Přečtěte si také...

Pixelmate s.r.o.

Plánujete vývoj aplikace?

Kontaktujte nás