Skip to main content
StartupyTechnologie

Objevte ideální vývojářskou agenturu přes Clutch.co

Sdílejte článek

Nakoukněte pod kapotu dodavateli, se kterým podepisujete nový deal ;)

Sháněli jste už někdy vývojáře softwaru a vůbec nevěděli kde začít? Clutch.co je perfektním řešením. Na základě důvěryhodných recenzí a detailních hodnocení okamžitě najdete směr k ideálnímu partnerovi pro vývoj webů nebo mobilních appek. Čtěte dál a zjistěte, jak tento nový nástroj funguje.

My se nebojíme ukázat světu, co o náš naši klienti říkají. Naštěstí zatím samé dobré věci :-)

Co je Clutch.co?

Clutch je služba, která řeší nejdůležitější otázku každé pokrokové společnosti: “Jak můžu jako poptávající strana najít perfektního dodavatele digitálního produktu pro potřeby svojí společnosti?” Posláním Clutche je spojovat vývojáře a agentury s potenciálními klienty. To vše pomocí hodnocení založeného na opravdových recenzích a obsáhlé zpětné vazbě.

Jak to funguje?

Jednoduše! Společnost si vytvoří na stránkách profil a požádá svoje klienty, ať ji dají první recenzi. Pro zakázky pod 25 000 dolarů (570 tis. Kč) stačí vyplnit webový formulář, pro dražší projekty se doporučuje hodnocení provést po telefonu. Stačí zadat svoje číslo na stránce, ověřit svoji totožnost třeba přes LinkedIn a počkat až vám Clutch zavolá. Během 15 minut s vámi zástupce platformy probere  uskutečněný projekt a vaši spokojenost s dodávkou, kterou potom hodnotitel přepíše do zcela objektivní recenze, která se na stránkách objeví. O konečném počtu hvězd rozhodujete pouze vy.

Otázky se týkají oblastí jako popis projektu, hlavní výzvy a jejich řešení, vaše spokojenost s cenou, kvalitou, splněním termínů a dotaz, zda byste dodavatele doporučili známým.

Klienti mohou skoro cokoliv: hodnotit společnost bez pozvání, vyjadřovat se pozitivně či negativně, nebo třeba zůstat v anonymitě. Nic jiného než rozhodnutí klienta nemůže ovlivnit počet hvězd ani znění recenze. Clutch dává recenzentům možnost své hodnocení časem aktualizovat - původní verze zůstane, ale připojí se k ní dovětek a změní se počet hvězdiček. Tato možnost nutí dodavatele dbát na dlouhodobé vztahy s klienty a aktivně řešit případné neshody.

Na co je to dobré?

Jen recenze, můžete si říct. Kde jinde ale najdete věrohodná a objektivní hodnocení IT firem, co? Jestli chcete nakouknout pod kapotu dodavateli, se kterým právě podepisujete nový deal, je Clutch perfektním místem. Díky všem těm hodnocením může Clutch firmy řadit a kategorizovat. To ostatně nabízí i vám - filtrujte, řaďte a vyhledávejte. Hledáte nejlepší vývojáře softwaru na míru v Praze? Určitě nás tam najdete :). Nebo sháníte dodavatele specializované technologie, menší, levnější, argentinskou společnost? Tohle vyhledávání zvládnete na jedné stránce.

A jestli jdete po kvalitě, zkuste Leaders Matrix - ta přehledně zobrazuje 15 největších hráčů daného sektoru podle 4 charakteristik: Proven, Niche, Emerging a Market Leader.

Vybrat si dodavatele z těch nejlepších je základem každého tenderu nebo výběrka.

Proč tomu věřit?

Clutch je nezávislá platforma. Hodnocení jsou sbírána a editována pouze jejich lidmi, aby byla nezávislost v maximálně míře zachována. Nikdo si nevytvoří falešná hodnocení na svém profilu a klienty nikdo nenutí říkat nic než pravdu. Ve finální verdiktu je kompletní kontext, žádná vytržená slova.

Pouze nejkvalitnější společnosti aktivně propagují svou účast na Clutchi, ty horší o tom mlčí, aby náhodou něco neprasklo. Recenze od opravdových zákazníků jsou tím nejsilnějším marketingovým nástrojem (a vcelku levným), takže jestli vývojář odevzdává solidní projekty, rozhodně se svým Clutch profilem pochlubí.

Podle věrohodných recenzí se dodavatel software vybírá snadno.

Skvělá výhoda je i to, jak hodnocení motivují dodavatele software k dlouhodobě dobrým vztahům s jejich klienty. Vývojář vám třeba předal projekt, vy mu dali 5hvězdičkové hodnocení, ale pár měsíců později se objevily problémy. Nebyly včas a správně vyřešeny? Přidejte ke svému hodnocení update a snižte počet udělených hvězdiček. To si žádná zodpovědná firma neriskne.

Na nic nečekejte a zkuste to!

Není lepší způsob, jak se s Clutchem seznámit, než ho otestovat. Hledáte agenturu, která vám pomůže s marketingem nebo slušného Android vývojáře? Najděte ty nejlepší a poptejte je. Nebo napište osobní hodnocení spolupráce s vaším současným developerem.

 

Profil Pixelmate na Clutch.co jen potvrzuje, že co slíbíme, to splníme. Jsme vděční všem klientům, kteří o nás pozitivní slova sdíleli. Děkujeme!

 

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s ostatními

Přečtěte si také...

Pixelmate s.r.o.

Plánujete vývoj aplikace?

Kontaktujte nás