Skip to main content
Život v Pixelmate

Hodně pracujeme. Hodně se bavíme

Sdílejte článek

Motokáry, snídaně, grilovačky. Asi na nás přišlo léto.

Africké přísloví praví: „Jestli chcete jít rychle, běžte sami. Jestli chcete dojít daleko, běžte s někým."My chceme dojít co nejdál a rozhodně ne sami. Podnikli jsme za minulý týden pár aktivit, abychom stmelili tým před tím, než se rozutečeme k mořím a rybníkům.

"Hýčkání se" nám není cizí. Naopak. Děláme všechno proto, abychom se ve volných chvilkách cítili fajn a zvládli pořádně zabrat, až dojde na lámání chleba. Výtečná káva je pro nás na denním pořádku. Středeční snídaně se staly příjemným ranním rituálem v půlce týdne, díky kterému se člověk těší do práce vždy o krapet víc. Vždyť na něj čeká výtečná bageta, croissant, závin a spousta dalších dobrých věcí.

O týmových snídaních rozhodně nepíšeme poprvé. A nejspíš ani naposled      ( ͡° ͜ʖ ͡°). 

 

A ta zmrzlina? Mňam! Díky ní se na okamžik cítíme jako v Itálii, hlavně teď v létě. U mě zatím na plné čáře vede kokosovo-mandlová, ale každý tu má toho svého zmrzlinového favorita.

Kromě toho, že pravidelně odměňujeme naše chuťové pohárky, tak se čas od času rozhodneme a vyrazíme si užít dávku nevšední zábavy mimo office. Začátek června se nám podařilo vyjet na motokáry do Radotína, a byla to panečku jízda!

Třicetistupňové vedro, rychlost a šílené zatáčky nejsou pro každý žaludek. Ten jsme si museli spravit o dva dny později :). V pátek jsme zagrilovali u nás na terase, kde jsme se všem těm krkolomným zatáčkám jenom smáli.

Těšíte se, co podnikneme příště? Dáme vědět, tak nás sledujte na FB! 

 

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s ostatními

Přečtěte si také...

Pixelmate s.r.o.

Plánujete vývoj aplikace?

Kontaktujte nás