Skip to main content
StartupyŽivot v Pixelmate

Festivalová sezóna v Pixelmate. Jedeme do Berlína

Sdílejte článek

Na co se nejvíc těšíme a proč se nemůže do Berlína dočkat?
 
Jedeme se setkat s lidmi z tech komunity. S lidmi, kteří sdílí podobné myšlenky a názory. Jedeme se bavit o tom, jak každý z nás vidí následný vývoj světa technologií. Co nás v Berlíně bude všechno čekat? A s čím tam jedeme my? 
 
Tech Open Air 2018, Berlin by Tech Open Air Berlin on 500px.com

 

Co tam jedeme vlastně dělat?

TOA (The Future of Tech, Work and Life) je technologický festival, který se každoročně pořádá na různých místech světa už od roku 2012. Do Berlína, jako do jediného evropského města, se TOA vrátí už potřetí a my tam s Pixelmate budeme.

Věříme, že technologie transformují způsob jakým pracujeme, jakým trávíme volný čas, zkrátka ovlivňují to, jak žijeme. Zvyšování kvality života díky technologiím je velké téma budoucnosti, a proto o tom budeme rádi diskutovat, budeme naslouchat inspirativním osobnostem, a třeba i my sami někoho inspirujeme. Jestli nám zbydou síly, určitě mrkneme na nabitý kulturní program. 

Photo: Stefan Wieland 2018 by Tech Open Air Berlin on 500px.com

Vůbec nejdůležitější je pro nás to, že jedeme podpořit společnosti a zejména kolegy v odvážných vizích, které naprosto sdílíme. Nejraději bychom byli, kdyby se nám podařilo zapojit co nejvíce návštěvníků z plánovaných 20 000!

Kam vlastně jedeme?

Celá akce se bude konat v areálu Funkhaus v bývalé východní části Berlína na břehu řeky Spree. Budova je navržená ve stylu Bauhausu architektem Franzem Ehrlichem, a jako zajímavost můžeme ještě zmínit, že v letech 1956-1990 sloužila jako zázemí východoněmecké rozhlasové stanice. Pro festival TOA poskytuje velkorysé prostory – a hlavně celý festival klade důraz na čistý jednoduchý design bez zbytečných reklamních roll up bannerů, jednorázových katalogů a papírových vizitek. To naprosto kvitujeme.

Co nás tam čeká?

Celý program je dost nahuštěný, festival nabízí velké množství workshopů, které bychom rádi stihli.

Na festival je pozváno přes 150 vedoucích vizionářů z různých oborů a mezi nimi i spoluzakladatel Pixelmate Matyáš Mandík, který bude mít příspěvek na téma Ziskovost je pro startupy na prvním místě. Z přednášejících vystoupí i takové hvězdy jako je Daniel Padgett, který pracuje na zlepšení komunikace Google Assistant služeb jako Home, Pixel and Wear. Bude to pecka. 

Pro TOA, tak jako pro nás, je ekologie důležité téma, a proto jsme se rozhodli například místo vizitek symbolicky rozdávat papírové pytlíky se semínky bylinek, které mohou vyrůst a rozrůst se podobně, jako každý pořádný startup. 

 

Jak jsme si to užili vám povíme brzy na našem blogu. Nepotkáme se náhodou v Berlíně? 

 

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s ostatními

Přečtěte si také...

Pixelmate s.r.o.

Plánujete vývoj aplikace?

Kontaktujte nás