Skip to main content
Život v Pixelmate

Rosteme a nabíráme nové kolegy srdcaře

Sdílejte článek

Minulý rok jsme zdvojnásobili obrat a expandovali do zahraničí. Letos do toho chceme šlápnout ještě víc, což nezvládneme bez posil.

Minulý rok jsme zdvojnásobili obrat a expandovali do zahraničí. Letos do toho chceme šlápnout ještě víc, což nezvládneme bez posil.

Nevíš o někom? Za doporučení člověka na danou pozici se rádi odměníme.

V první řadě nám nejde tak úplně o tvoje vzdělání a délku praxe. U nás ve firmě pracuje kluk, který se po škole živil jako automechanik. Před pár lety k nám přišel a řekl, že se chce stát programátorem. Nakoupil jsme mu tutoriály, náš kolega si ho vzal pod křídla, dřel na sobě a v současné době je z něj špičkový vývojář. Rádi i tobě pomůžeme dostat se, kam si jen přeješ, ale musíš mít chuť, motivaci a touhu učit se. Dokončené školy a roky v oboru pro nás prioritou nejsou.

O to důrazněji dbáme na to, abys mezi posádku naší lodi dokonale zapadl. Když se moře rozbouří a práce je nad hlavu, musíš být schopný stát na vlastních nohách a dělat jasná rozhodnutí. Budeš vědět, čeho máš dosáhnout, ale cestu si zvolíš sám - za ruku tě vodit nehodláme. Pokud jsi kreativní člověk, můžeš u nás realizovat jakkoliv šílené nápady - stačí si je obhájit a nadchnout klienta. Na druhou stranu nečekej, že se půjde práci vyhýbat a že si to tady nenápadně odsedíš. Skvělé weby a appky nevznikají z donucení, ale z pocitu smysluplné práce, vzrušení a s přispěním pozitivní energie.

Posilujeme tým a hledáme developery, obchodníky a marketéry

Daří se nám budovat úspěšnou mladou společnost postavenou na skvělém týmu plném pohodářů - a na každého z nich jsme opravdu hodně pyšní. To všechno díky tomu, že přesně víme, kdo k nám zapadne. Plavba na lodi vyžaduje schopnost brát život s úsměvem, nebát se riskovat a položit se do věcí naplno. Tyhle vlastnosti pro nás přesně ztělesňuje SRDCAŘ:

S měješ se a zvládáš řešit zapeklité situace s klidnou hlavou.
R ealizuješ a s nadšením dotahuješ do konce vlastní nápady.
D okážeš pracovat bez držení za ručičku a striktních pravidel.
C estuješ, sportuješ a nevadí ti občas podrbat firemního hlídacího psa Chucka.
A ktivně si užíváš život, máš svůj sen, koníčka, posedlost.
Ř íkáš věci narovinu, uvolněně a jak ti zobák narostl.

Zapadnout do našeho týmu je hlavní podmínka pro nové posily, bez toho to nebude ono

 

Nadšeně přikyvuješ a už se vidíš u nás v Pixelmate? Přišli jsme na to, že před nástupem je pro nás i pro tebe ideální zkusit si práci nanečisto. Na rychlém miniprojektu hned zjistíme, jestli si sedíme - developer dostane za úkol mrknout na kus kódu, obchodníka poprosíme o krátký pitch pro potenciálního klienta. Nic těžkého, ale díky tomuhle kraťoučkému experimentu hned zjistíš, jak se ti s námi pracuje a jestli se v tom dokážeš najít. Neboj se ničeho, nejde o zkoušku znalostí, spíš se tak navzájem oťukneme. V současné době pracujeme hlavně na marketingu a obchodu, ale hledáme i talentované vývojáře a designéry. Co bys u nás mohl dělat?

■ Key Account Manager - pečuje o stávající klienty a buduje skvělé vztahy
■ Project Manager - honí termíny a diriguje plnění projektu podle plánu
■ Tester - úporně se snaží rozbít naši aplikaci nebo web před spuštěním
■ SW Architekt - do puntíku přesně popíše chování vyvíjeného webu nebo appky
■ Markeťák - zajede na výstavu, napíše pár postů a ví, jak splnit MKT cíle
■ Obchodník - hledá nové klienty v nových oborech a něžně je k nám dovede
■ Designér (UX / UI) - nadšenec do nových trendů a maximální použitelnosti
■ Grafik - má v hlavě barevný kolotoč nápadů a umí z nich udělat pixely
■ Developers (mobile, web) - jedno jaký jazyk umí, hlavně když chápe
■ Analytik - dokáže z nudných dat vykouzlit překvapivá vylepšení

Kompletní inzeráty najdeš na startupjobs.cz.

 

Vykašli se na CV a pošli nám spíš ukázku své práce s důvody, proč tě to k nám táhne. Chceme tě poznat osobně a probrat, co od pracovního života očekáváš, a jak by měla vypadat tvoje vysněná kariéra, abychom ti mohli maximálně vyjít vstříc. Je nejdůležitější, aby ses u nás cítil dobře a nebál se s námi sdílet své nápady, řešit různé situace a snažit se být vždycky ještě o kousek lepší.

Už teď se těším,

 

Matyáš Mandík - CEO Pixelmate

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s ostatními

Přečtěte si také...

Pixelmate s.r.o.

Plánujete vývoj aplikace?

Kontaktujte nás