Skip to main content
TechnologieŽivot v Pixelmate

Pixelmate slaví 10 let na trhu

Sdílejte článek

Je to již deset let, co vznikla firma Pixelmate, která se od samotného začátku věnuje vývoji software výhradně na míru.
Zprvu to byla specializace čistě na vývoj mobilních aplikací. Po dvou letech provozu jsme kromě mobilního vývoje otevřeli i webový vývoj. Nakonec přibyla tvorba webů a designové studio.

Dnes je Pixelmate stabilní, středně velkou rodinnou firmou, která pro svůj provoz využívá výhradně vlastní kapitál a pyšní se bohatou škálou klientů od startupů až po velké mezinárodní firmy jako je Deloitte, Yves Rocher nebo třeba PPF.

Za všechny naše úspěchy a spokojené klienty vděčíme týmu skvělých programátorů, designérů, projekťáků a testerů, kteří s námi v mnohých případech pracují od samotného začátku. Moc děkujeme za spolupráci!

Vedle toho děkujeme našim klientům a partnerům, kteří s námi byli a jsou v dobách šťastných i těžkých. Děkujeme!

Za těch 10 let jsme prošli mnohými výzvami. Přebírali jsme rozsáhlé projekty po dodavatelích, kterým odešel celý vývojářský tým ze dne na den. Řešili jsme mnohokrát exponenciální růst projektu po jeho spuštění, ale i nepředvídatelné ochromení v rámci onemocnění Covidem. Všechno se podařilo vyřešit a do budoucna hledíme s velkým optimismem.

Rok 2024 bude bezesporu rokem příležitostí v oblasti umělé inteligence, ale i digitalizace, o kterou jeví zájem čím dál více klientů.

Moc děkujeme za dosavadní podporu a přejeme úspěšný rok 2024!

Máte nějaký nápad? Napište a probereme to spolu.

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s ostatními

Přečtěte si také...

Pixelmate s.r.o.

Plánujete vývoj aplikace?

Kontaktujte nás